Havelková & Partners slaví 16 let!


Před 16 lety vše začalo tím, že jsem jako mladá začínající advokátka uzavřela smlouvu na pronájem kanceláří v centru Prahy v Revoluční 8. Zpětně to považuji za „kaskadérský kousek“, když si uvědomím, že jsem se k placení nájemného za kanceláře o rozloze víc než 200 m2 v centru Prahy uvázala na několik let, bez toho, abych věděla, jestli budu mít dost klientů na to, abych všechny tyto náklady vůbec uhradila a bez toho, abych měla kolegy, se kterými bych ty metry čtverečné sdílela. Ale osmička je moje šťastné číslo, a jak se říká „risk je zisk“ a prostě to vyšlo. Revoluční 8 byla opravdu revolučním začátkem naší kanceláře.

Kanceláři by se ale rozhodně tak nedařilo, kdyby se hned v roce 2008 ke mně nepřipojil můj manžel Tomáš. Dnes už je to 15 let, co jsme se rozhodli spojit náš život i pracovně a formovat kancelář společně.

Děkuji všem, kteří jsou od roku 2007 s námi, děkuji klientům za jejich letitou důvěru a spolupráci, děkuji všem kolegům za jejich skvělou práci a čas, který Havelková & Partners věnují. Moc si toho vážím a těším se na další roky a další výzvy. 

Dominika Havelková

Zakládající partner

Mgr. Dominika Havelková